ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

home1.jpg

Κεντρικές Εγκαταστάσεις

Γιαννιτσά Πέλλας 

home2.jpg

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης

ΒΙΠΕ Σίνδου

Χώροι Παραγωγής

Στην έδρα της εταιρίας μας στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Γιαννιτσών Εδέσσης βρίσκονται οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τις εταιρίας μας σε ασφαλτοστρωμένη έκταση συνολικής επιφάνειας 27,000 m2. Οι στεγασμένοι χώροι, όπου πραγματοποιείτε ο μεγαλύτερος όγκος της βιομηχανοποίησης των μεταλλικών κατασκευών ξεπερνούν τα 8,000m2 όπου περιλαμβάνουν 2 αίθουσες διαστάσεων 25m Χ 100m και μια αίθουσα 25m Χ 80m.

Εξοπλισμός

ανολογικό εξοπλισμό της εταιρίας, το συγκρότημα αυτόματης αμμοβολής δοκών, τα μηχανήματα κοπής και διάτρησης, παντογράφους κοπής ελασμάτων οξυγόνου και πλάσματος, συγκρότημα αυτόματης συγκόλλησης με την μέθοδο βυθιζόμενου τόξου κλπ. Επίσης στους παραπάνω στεγασμένους χώρους στεγάζετε και το νέο βαφείο της εταιρίας που καλύπτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιημένες προδιαγραφές.

Αύλειος Χώρος & Γραφεία

Ο ακάλυπτος αύλειος χώρος των 20,000m2 της εταιρίας μας δίνει την δυνατότητα της οργανωμένης αποθήκευσης και διαχείρισης των τελικών προϊόντων και κατασκευών. 2.000m2 γραφείων στεγάζουν τα τμήματα μηχανολόγων, μηχανικών, σχεδιαστών της εταιρίας καθώς και τα τμήματα ποιοτικού ελέγχου, προμηθειών, οικονομικών και διοίκησης.

Κεντρικές Εγκαταστάσεις Γιαννιτσά

eg2.jpg
e1.jpg
eg3.jpg

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης

sk2.jpg
sk3.jpg
sk4.jpg
elGreek